Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Ayvalık'ta çok farklı sosyal sorumluluk etkinliği

Ayvalık

Ayvalık Belediyesi, çevrebilimine dikkat çekmek amacıyla yepyeni bir sosyal sorumluluk etkinliğine daha imza atmaya hazırlanıyor.

Ayvalık Belediyesi, çevrebilimine dikkat çekmek amacıyla yepyeni bir sosyal sorumluluk etkinliğine daha imza atmaya hazırlanıyor.
Ayvalık Belediyesi tarafından organize edilen “Dünya için bir şey yap” isimli tek perdelik gösteri ücretsiz olarak sahnelenecek.
234 ülkede çevrebilim konferansları vererek bir rekora imza atan yazar Profesör Orhan Kural ve Serap Yenici`nin hazırladığı yepyeni bir müzikli gösteri olan “Dünya için bir şey yap” 9 Nisan Perşembe günü Ayvalık Belediyesi’nin katkılarıyla sahnelenecek.
İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde 9 Nisan Perşembe günü saat 21.00’de canlı müzik eşliğinde tek perde halinde yapılacak olan “Dünya için bir şey yap” adlı gösteride Müzikolog Serap Yenici ve Profesör Orhan Kural, tüm kötü tüketim alışkanlıklarını ele alıyor.
Gösterilerinde alışverişten her türlü tüketime, sigaranın zararlarından, yerli malının tüketilişinden şıklık uğruna tükenen hayvanlara kadar her konuya değineceklerini bildiren Kural ve Yenici, bu Perşembe günü Ayvalık halkıyla buluşmaktan keyif alacaklarını kaydetti.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli